Oprettet 13/1.97.

Mine Gensplejsede Børn

Sidst Opdateret d. 18.2.2002
ned
Klik, på pilen!
ned
Klik, på pilen!
Skriv til Peter til Peter's hjemmeside

Side 1
op     Gensplejsning er en teknik til at ændre arveanlæg, hvis man gensplejser på en organismes kønsceller så vil organismens afkom også være gensplejset, for altid, for tid og evighed.
    Kun hvis afkommet uddør, så forsvinder den gensplejsede egenskab.
    Man snakker alt tid om faren ved gensplejsning af planter, men det er bare fordi gensplejsning er noget nyt.
    Alt hvad der er nyt virker lidt farligt lige indtil at man har vendte sig til det nye.
    For godt nok kan man lave mange sjove planter ved gensplejsning, men hvis man splejser to vidt forskellige planter sammen så bliver planten til noget steril rod.
    Hvis man for et eksempel tænke sig at man splejsede et stort træ samme med en gulerod så ville man få en gulerod som var hård og træedet samtidigt med at træet ville blomster og dø som to årig ligesom en gulerod.
    Man kan ikke få noget brugbart ud af at blande nogle arter som er alt for forskellige, der imod kan man med gensplejsning lave små praktiske forbedringer af eksisterede arter.

Side 2
    På længer sigt vil man nok kunne konstruere små 'gen-stykker' med helt nye egenskaber, men man vil nok aldrig lave helt nye flerecellede dyre- og plante-arter helt fra grunden, da det er for dyrt og utroligt vanskeligt at skulle holde rede på så mange forskellige egenskaber på en gang.
    Man diskutere om skal tillade gensplejsede planter men et forbud mod gensplejsning er kun til for at blive over trådt, for når man behersker en teknik så er den til for at blive brugt, forbud eller ej.
    Dyr er meget sjover at gensplejse på end planter, og af dyrene er Homo sabiens, mennesket den mest interessante dyreart.
      Det virkelige problem er hvordan man skal gensplejse på mennesker, om man skal gensplejse er allerede afgjort for når teknikken er der så er den til for at blive brugt.
    Et effektiv forbud kræver nemlig kontrol med alle menneskehedens kønsceller for tid og evighed, og man kan lave skjult gensplejsning så fikst at man først opdager den når olde-olde-børn får børn med hinanden, og så er det mange hundrede år for sent at straffe nogen.
    Mennesket er et meget interessant dyr, at gensplejse på, da mennesker giver penge og prestige og muligvis også en psykisk tilfredsstillelse ved at have magt over menneskernes børn.

Side 3
    De børn der fødes med gensplejsninger er jo åndeligt afkom af ham, som har lavet børnenes arveanlæg.
    Selv om en gensplejser ikke er biologisk i familie med det gensplejsede barn så vil gensplejseren alligevel føle at han er en slags far til barnet.
    På samme måde som en arkitekt føler mere for de bygninger som han selv har tegnet, end for andre huse.  Der er en køns forskel, sådan at en mandlig gensplejser kan føle sig, som en slags far for sit kunstværk, hvor en kvindlig gensplejser ikke kan føle sig, som mor for et barn hun ikke har født, og opfostret. Af den årsag er der 3 gange flere karle end kvinder, som er tilhænger af gensplejsning.
        Spørgsmålet er ikke om man skal gensplejse mennesker, men hvordan vi skal lave om på mennesket.
    Da jeg er en mand og naturvidenskabsmand så har jeg allerede lagt planer for hvordan jeg skal forbedre på mennesket, forbedre på mine ufødte børn.
    Det er ikke nem opgave, at vælge sine børns udsende, for hvad er smukt?  Og hvad er godt? Og er det smukke virkligt godt?
   

Side 3b
    Jeg havde mest lyst til at lave mine sønner til supermænd, muskelbundter.  Men det har naturen selv prøvet før.  Fortidsmennesket:
Neandertalerne var sådanne muskelbundter, og de uddøde.  Hoved årsagen til at Neandertalerne uddøde var at de havde 10 tykke tommelfinger.  Jeg overdriver ikke når jeg siger at Neandertalers lillefinger var ligeså tyk, som min tommeltot.
    I en kamp på liv og død imellem to stenaldremænd, så vandt den bedste håndværker, nutidsmennesket over Neandertalerens råstyrke, fordi vi havde de bedste våben.
    Fingernemhed er en vigtiger egenskab end råstyrke, såvel idag, som i urtiden.
    Mit mål m&ar ing; være at få sønner, som er dygtige med hænderne.
  Det maskuline ved mine sønner må være ders kraftige skæg, og ikke deres fysiske styrke.
  Hvordan skal mine døtre være?  Hvis jeg kigger i et dame blad, så er kvinderne unge slanke balletdansere, men hvis jeg kigger i et mandeblad så er kvinderne mere fede, erotiske.
Et kraftigt hår, er tungt, men kan altid klippes; et lille smalt overskæg, skal vise når minne døtre er kønsmodne. Overskæget vil virke meget kvindligt sammenlignet med mine sønners kraftige skæg.
    I dag er alle fornuftige menneskers børn, ønske børn, hvis jeg skal få mine børn til at få børn så må jeg give dem et stærkt yngelpleje instinkt, de skal have et meget stærkt ønske om at få børn.
    Der er jo ingen mening i at få gensplejsede børn hvis jeg ikke får børnebørn.
    Mår min børn får børn så skal børnebørnene være søde og glade børn, så mine børn får lyst til at få mange børn, så mine gener kan blive spredt.

Side 4
    Den værste arvelige sygdom der kan ramme et menneske er dumhed.
    Det er en plage med alle de dumme mennesker
    Mine børn skal være genier, måske ikke store genier da de store genier måske er syge eller svage på andre områder, ekstremer er aldrigt sundt.
    Tænk på at meget intelligente mennesker virker ofte lidt excentriske eller sære da de mangler evnerne til at virke fornuftige.
    For at genierne kan få børn, og jeg dermed kan få børnebørn, så må genierne have anlæg for forelskelse så følelserne midlertidigt kan bloker for fornuften.
        Det er meget kompliceret at designe menneskebørn, for hver ændring skal modsvares af andre ændringer, for at der kan komme et helstøbt menneske ud af det.
    Genet for forelskelse må modsvares af en gen imod hård kæreste sorg.
    Man kan jo dø af kæreste sorg og det er ikke meningen.
    Jeg er ikke sikker på hvordan alle generne virker sammen, da der aldrig før har levet er menneske med netop den gen kombination som jeg har sammensat, men sådan må det nødvendigt vis være, alle nu levende mennesker er en slags naturlige eksperimenter, og alle fremtidige mennesker er også eksperimenter.
   

Side 5
    Jeg ved godt at der er en risiko for at jeg overser noget, så barnet dør eller bliver syg, men alternativet er at lade menneskerne lide og dø under alle deres gammel naturlige primitive stenalder gener.
    Mange kvinder har fødsels problemer, det skyldes at spædbørnenes hjerne størrelse vokser hurtiger end kvindernes bækken mål, det skyldes at fordelen ved at have en støre hjerne er støre end ulemper ved at risiker at mor og barn dør under fødslen.
Mennesket er en ung dyreart under stadig udvikling.
    Men mine piger skal have store bækken mål, så de nemt kan føde børn med store hjerner.
        For got nok er der ingen rigtig sammenhæng imellem intelligens og hjernen størrelse, men det skyldes at intelligens kun er en enkel evne af de evner en god hjerne skal besidde.
    Det er lidt upraktisk at skule vralte afsted med brede hofter, men moderne mennesker skal jo ikke gå så langt efter føden.
    Kærlighed er got nok en arvlig sindssygdom, men kærligheden er alligevel vigtig for at mennesker kan være søde og rare imod hinanden, det er faktisk et stort samfunds problem med alle de mennesker der ikke kan føle kærlighed.
   

Side 6
    Det er slemt at de kriminelle er smidt i fængsel blot fordi de mangler et gen for kærlighed, meget være er det at de fleste politikker også mangler arveanlægget for kærlighed.
    Det er meget vanskeligt at kæmpe sig ind på et partis opstillings liste hvis man er et sødt og rart menneske.
    Mennesker er meget præet af deres opvækst men afvigende grupper af mennesker er ofte mere præget af deres særlige arveanlæg end almindelige mennesker.
    Jalousi er et instinkt og er dermed arveligt, og jalousi må sige at være et meget destruktivt instinkt, som burde udryddes.
        Er det ikke uretfærdigt at mænd er højder end kvinder? Burde kønnene ikke ligestilles? Den optimale størrelse for mennesker er ca. 1,60 meter.
    grunden til at så mange mennesker er højder end 1,60m er at den støre højde giver mulighed for at dominer over andre mennesker.
    Er de høje menneskers dominans ikke uretfærdigt? Mine børn skal i hvert fald ikke være højere end 1,70m.
    Mine børn skal kunne afgive et cellulose nedbrydende enzym i blindtarmen, for så kan de nemlig aldrig dø af sult.

Side 7
    For hvis man kan fordøje cellulose så kan man altid overleve ved at spise aviser, blade, græs og savsmuld.
    Mennesket ville aldrig kunne dø af hungersnød når det kan fordøje cellulose.
    Vi ville have en bedre mere effektiv fordøjelse end køerne.
    Det er sku ubehageligt at gå rundt i tøj, det var meget mere rare at have sin egnen pæls, lige som dyrene.
    Mine børn skal have medfødt zobel skind, da pelsen på sibirisk mår beskytter både imod varme, kulde og regn.
    Mennesket er grimt.
    Skønhed er i høj grad en smagssag hvor grimhed giver en støre enighed.
        En braktud giver et bredder stereoskopisk syn, men en lige næseryg som på græske statuer giver et mere symmetrisk ansigt, et symmetrisk ansigt er et tegn på sundhed.
    At gøre kvindernes barm selvbærerne selv efter flere fødsler er ikke noget stort problem, det er blot at forstærke brysterne med bindevæv.
    Vanskelighederne ligger i at give bindevævet den rette elasticitet så barmen kan bølge op og ned på den rigtige æggende måde.
    En stor barm kræver en styrkelse af ryggen, så hoved og skuldre nemt kan af balancer barmen.

Side 8
    Folks levealder og hvad folk dør af er også arveligt, mine børn skal dø pludselig en nat, vågner de bare ikke op igen, ikke noget med at ligge og lide på et hospital i månedsvis og koste skatteyderne penge.
    Det er bedst hvis mine børn dør så tidligt at de stadigt kan forsørge sig selv, for ellers skal mine børnebørn betale deres folkepensioner, gennem skatterne.
    Mennesket har en fantastisk hurtig mønster genkendelse, der fylder 30% af hjernen.
    Det skyldes at vi kun har kunnet overleve ved at finde spiselige grønne planter blandt giftige og uspiselige planter.
        Modsat billede behandling så er mennesket håbløs til matematik og stavning, Tænk på at vi har medfødt anlæg for tre tal: En, to og mange.
    Når mennesket er så dårlig til at regne og til at skrive så er det fordi det er nye behov, regning og skrivning er først blevet almindeligt udbredt omkring 1870, for kun ca. 5 generationer siden.
    Vi er så dårlige til regning og skrivning fordi det er noget nyt for mennesket, hvis vi altid havde haft behov for det så kunne vi det uden problemer regne og skrive.
    Mine børn skal altså have medfødt lommeregner og tekst behandling i hjernen.

Side 9
op     En selv programmerede hjemme-computer vil kun fylde en brøkdel af en promille af hjernens vægt.
    da billedet behandling er så meget mere plads krævende end simpel test og tal behandling.
    Man skal lede længe i dyreriget for at finde noget der er lige så klodset som menneskets fod.
    Vi har ikke noget at bruge alle de små fjollede tær til.
    På lidt længer sigt så var det bedst om man gradvist ændrede menneskets fod så foden kom til at ligne en strudse fod.
    Altså så foden fik to tær, en store og en lille tå så man kunne løbe på spidsen af store tåen og stå stille på alle fire tær.
        Det er meget smukkere at danse på tåspidserne.
    Det er bedst hvis lårene bliver det korter som fødderne bliver højder når man lever på tåspidserne.
    Mennesket kan nemt undvære lille fingeren, derimod var det smart med to tommelfingre på hver hånd, de to tommelfingre ville sammen med de tre andre fingre give et langt stærker greb.
    Man tænker ikke altid over det, men menneskets ansigt kan skifte farve, kinderne kan blege eller blive røde, som når man bliver genert, og hele hovedet kan blive blålig af raseri.
op
   
ned ned

Side 10
op     Det er nogen af de samme principper der ligger bag blæksprutter og kamæleoners farveskift.
    Det kunne være sjovt om man kunne udtrykke nogle flere følelser i farver, i hurtige farve skift og flygtige fregner.
    Øjnene er vigtige når mennesker finder sammen for at parre sig.
    Det ville være flot om man kunne lave en iris som ikke var blå eller brun, men changerede i alle farver, mørke farver ud imod det hvide i øjet og lyse farver ind imod den sorte pupil.
    Der er allerede nogle blåøjet mennesker som har en lys ring om pupillen og mange har en mørk kant langs det hvide.
        Det er meget vigtigt at mange mennesker gensplejsning, for hvis det kun er de aller rigeste som gensplejses så er der fare for at befolkningen splittes i Alfaer, Betaer og Gammaer.
    Alfa er dem som besidder alle de gode egenskaber.
    Beta er dem som besidder nogle gode egenskaber.
    Gamma er det naturlige vilde skravl af et menneske dyr.
    Efter nogle generationer med gensplejsning så kan Alfaer ikke få børn med Gammaer, da nogle gode egenskaber vil virke som sygdomme når de blandes med dårlige egenskaber.
op
   
ned ned

Side 11
op     Man må alvorligt prøve at forhindre at menneskeheden splittes op i forskellige arter.
    En anden fare ved gensplejsning er moden, hvis det i længere tid er moderne med et og samme udseende så kommer alle mennesker til at se ens ud.
    Det er en kvalitet ved menneskearten at vi er så forskellige, men det er et problem for det enkle menneske at være forskellig fra flertallet.
    Altså det bliver jo til en arvelige sygdom at have lyst glat h&arin g;r, når alle andre normale mennesker har tykt rødt krøllet hår.
        Jeg har prøvet at få patentet mine børn, men da jeg ikke i dag kan lave nogen børn sådan, som jeg har planlagt det, så kan jeg ingen gang få mønsterbeskyttelse på mine egne børn.
    Jeg er langt fra den første der har forsøgt at få patent på mennesket, da der jo er så utroligt mange penge i den nøgne fod abe.
    Man kan ikke i dag gensplejse på menneskers kønsceller men der ikke tvivl om at om nogle år så er det mugligt.
    Det er vigtigt for forskerne at være tavse om mulighederne, for at de kan få arbejdsro.
op
   
ned ned

Side 12
op     Jeg føler dog et behov for en debat om menneskehedens mål inden mulighederne opstår, for når det er mugligt at gensplejse på menneskers kønsceller så er halter regler og normer bag teknikkens fremskridt.
    Det mest afgørende skridt i menneskehedens historie er den beviste ændring af menneskets egne arveenskaber, for så er vi ikke længere et naturligt dyr men en kunstig maskine, skabt af menneskers tanker.
        Hidtil har man været nødtil at blot at accepter mennesket, som det menneske, det nu engang var, men i fremtiden bliver DU nød til at tage stilling til hvordan skal mennesket være og hvilke menneskelige egenskaber, der er uacceptable. op
   

Tilbage

P. O. Kvint, Æblehaven 108, Roskilde, Danmark. folkeskolen. til Peter's hjemmeside.